05 ledna, 2021

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2021! aneb jak to vlastně skončí

Úplně jsem zapomněl popřát všem čtenářům šťastný a hlavně úspěšný Nový Rok 2021. Tak se zpožděním přeji:


ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2021! 🎆🎈🎉

 

Nyní už ale k věci, jak bývá mým dobrým zvykem dovolím si opět věštit. Někteří lidé tvrdí, že věštění je hádání pro hloupé lidi, mě to ale baví a celkem i vychází, tak proč přestávat.

Začátkem roku 2020 jsem napsal článek, který si můžete prohlédnout zde - Držte si klobouky, máme tu rok 2020

Osobně musím říci, že ač jsem předpokládal špatné věci, to co se stalo by mě v životě nenapadlo. To říkám bez jakýchkoliv vytáček, vždycky jsem byl optimista ale to co se stalo v průběhu minulého roku byla jedna chyba za druhou. Začalo to mediální hysterií, následovanou panickou reakcí vlády, následně volebním speciálem, kolapsem zdravotnictví a potom už to jelo setrvačností. Příčin je mnoho a nemá smysl je tu všechny vypisovat, jednalo se o řetězovou reakci, která vyústila v kolaps společnosti podle hesla každý sám za sebe. Je to smutné říkat ale všichni jsou na tom vinni stejně. Mnoho lidí skutečně uvítalo zákaz vycházení a velice rádo přijalo home-office, kdy mohou být celý den doma a pobírají za to peníze. Školství se zhroutilo, zdravotnictví následovalo a státní správa se přidala. Ve skutečně krizové situaci bychom to patrně opravdu nepřežili. Kroky vlády byly v mnoha případech přímo kontraproduktivní a sledovaly jediný cíl a tím je dostat hlasy od jejich voličské základny. Dneska už ani sami politici netuší, co se vlastně děje a jenom pokračují v tom, co začali na jaře. Akademická a vědecká sféra bohužel není tak produktivní aby dokázala vyprodukovat skutečně důvěryhodné podklady, to je taktéž smutná lekce.

To bylo takové krátké ohlédnutí a nyní už jak to vlastně skončí.

Mnozí jistě zaregistrovali, že tu máme vakcínu, kterou se začíná očkovat. Ta má za následek, že bude méně případů a díky tomu se coronaviru zbavíme a můžeme se znovu vrátit do života. To je oficiální verze.

Postup bude tedy následující:

  • Začátkem ledna začalo očkování a pomalu se bude i zvyšovat počet imunních obyvatel
  • 20. ledna převezme Joe Biden úřad Amerického Prezidenta
  • Následně se rozjede kampaň, která proočkuje většinu obyvatel a společně s tím se začnou měnit výsledky testů. Smrti, které byli dříve připisovány corona-viru budou nyní úmrtí způsobená chřipkou a nebo jinou příčinou smrti.
  • Společně s tím, se začnou zvyšovat zprávy o důvěryhodnosti PCR testů - skutečně odhalují dávku coronaviru, která je dostačující k onemocnění? Pokud ne, je potřeba je překlasifikovat a následně snížit jejich sensitivitu.
  • V únoru bude patrně ještě aktivní chřipka a následně koncem března se začne počet případů snižovat.
  • Na jaře, kdy již bude dostatečně velká populace proočkována a opadne chřipková epidemie, oznámí se úspěšný boj proti coronaviru za ukončený.

Osobně odhaduji, že v dubnu bude tomuto fiasku konec, nejpozději snad v květnu. Bude odhlasováno, že coronavirus byl úspěšně poražen, opatření zabrala a můžeme dál pokračovat k volbám.

Málem jsem zapomněl - jakmile v USA, Británi a Německu, přestanou brát Coronavirus jako hrozbu, bude to stejné i u nás. Velmi pozorně se dívejte, jaká je reakce v USA na coronavirus, my jsme jí velice ovlivněni, stejně jako reakcí Německa. Není jenom náhoda, že lockdown u nás velmi přesně kopíruje lockdown v Německu a naše opatření se na chlup podobají těm v USA.

Zajímavá literatura:


 

 

 




 




Žádné komentáře:

Okomentovat