29 listopadu, 2021

Novinky ze světa

Přiblížil se nám podzim a tak se hodí, opět po čase zopakovat aktuální poznatky ohledně toho, co se stalo od roku 2020 kdy byl poprvé vypuštěn virus COVID-19.

  • V Americkém senátu bylo zahájeno vyšetřování, dle kterého virus uniknul z laboratoře ve výzkumném ústavu ve Wuhanu a jeho vývoj byl financován vládou USA pomocí EcoHealth Alliance, kterou založil a vede Dr. Faci. Pan Faci je hlavní epidemiolog v USA, který radí takové věci jako noste tři roušky nebo nechte se každých 6 měsíců očkovat. - https://nypost.com/2021/11/04/letter-confirms-wuhan-lab-virus-study-was-funded-by-taxpayers/
  • Ohledně COVID vakcín se objevilo video, kde cardiolog v Britské televizi popisuje, že očkování zvyšuje možnost srdečního infarktu a tyto fakta potvrzují i další studie, které ale není dovoleno publikovat ze strachu o ztrátu grantu a financování. - https://www.youtube.com/watch?v=gJ8t0qQ5R4I
  • V ČR začínají na povrch prosakovat další informace o tom, co se skutečně stalo. Stejně tak konečně všichni vidí, že vakcína je k ničemu, jelikož znovu tu mám 25.000 úváděných případů, což je ještě více než minulý rok, kdy tu žádná vakcína nebyla. Stejně tak začíná být celá tato logika dosti děravá a i největší fanatici začínají zpochybňovat informace, že ta vakcína je vůbec k něčemu.
Ve světě se toho nyní děje hodně. Evidentně tato celá akce byla do předu plánovaná a je vtipné, že ten kdo tento virus vypustil následně radí, jak se proti němu chránit. Patrně se skutečně jedná o falešnou akci, kdy cílem je převzetí moci a snaha o monitoring celé populace pomocí green-pass systému. 

U nás jsem optimistický, jelikož v České Republice máme zkušenosti s tímto typem diktatury z minulosti. Stejně tak věřím, že po zveřejnění většiny informací se valná část populace vzpamatuje a začne pracovat proti tomuto systému. Případně, že tito zrádci, kteří se účastnili tomuto povstvání proti republice budou potrestání a zbaveni funkcí.

Uvidíme jak se celá situace vyvine ale jsem optimista a blížíme se do zlomu, kdy lidé začnou konečně naslouchat tomu, co se téměř před dvěma lety stalo. 

Žádné komentáře:

Okomentovat