13 září, 2021

Alternativní zdroje

Dnes začnu malým shrnutím:

Koncem roku 2019 někdo vypustil modifikovanou verzi viru z laboratoře ve Wuhanu. Následně se pomocí médií, lékařů a nadnárodních společností rozhodl buď zakrýt svoji vinu (korupce nebo krach systému) a nebo ze strachu ze ztráty vlivu převzít moc pomocí puče. Tento puč se odehrál od března 2020, kdy byl uvalen na většinu demokratických zemí lockdown a byl použit institut nouzové stavu pro potlačení jakéhokoliv odporu. 

Většina opatření primárně sledovala cíl rozvrátit možnost odporu - byl uvalen zákaz vycházení, zákaz shromažďování, uzavřely se restaurace, divadla, hospody, uzavřely se střední, vysoké i základní školy, byla uzavřena sportovní centra, zakázány sporty, uzavřeny kadeřnictví, služby a malé obchody. Jednalo se v podstatě o všechna zařízení, která mohla sloužit pro komunikaci a formaci informací mezi lidmi. Nebyly zavřeny velké obchody, fabriky a místa, kde jsou bezpečnostní služby, které hlídají dodržování. Následně byl omezen pohyb osob pomocí zákazu přesunu mezi okresy a nucenému nošení masek na tváři, pro vystrašení a následně degradaci lidí ve společnosti. 

Během lockdownu byla veškerá činnost přesunuta online - firmy a korporace většinu svých zaměstnanců přesunuli na home-office a bylo jim řečeno, nechoďte do práce, dostanete peníze ale zůstaňte doma. Primární účel byl opět neumožnit komunikaci mimo online svět a to z důvodu, že v online světě je možnost velmi snadno a účině cenzurovat a mazat protichůdné názory. Tato cenzura byla vedena pomocí Facebooku, Google, YouTube a Twitteru. Většina mediálních a novinových deníků byla taktéž koupena či převzeta pro danou propagandistickou činnost.

V ramci alternativních zdrojů, je nutno začít sledovat alternativní média.

Jsou to tyto:
Německé zdroje:
Anglické zdroje:

  • https://my-covid-story.com (Forum s odkazy a informacemi - klidně se přidejte)
  • https://odysee.com/ - YouTube Alternativa
  • https://rumble.com/
Pokud někoho zajímá, co se opravdu děje:


Žádné komentáře:

Okomentovat